De winkel

De winkel van LUKO Equestrian Helmets ligt zeer centraal in Nederland in het kleine plaatsje Langerak, op het knooppunt van de provincies Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Op dit moment verkopen wij de caps uitsluitend op afspraak via onze winkel. Dit heeft als reden dat een cap goed moet passen wil deze optimale veiligheid geven tijdens het rijden. We nodigen u en jou dan ook graag uit om te komen passen.

De caps voelen, proeven en ruiken...  

Aan huis bij Liesbeth is een fijne ruimte ingericht waar je vrijblijvend, onder het genot van een kopje thee of koffie de diverse caps van KASK kunt bekijken en passen. We hebben in elke maat een cap op voorraad om te passen. Daarnaast streven we er naar om alle modellen van KASK, de kleuren en extra's zoals Swarovski en Flag aan je te kunnen laten zien, zodat je op basis van je eigen voorkeuren jouw unieke cap kunt samenstellen. 

Bestellen & Betalen

Wanneer je jouw unieke cap hebt uitgezocht zullen we deze voor je bestellen bij KASK in Italië. 

Tijdens je afspraak ontvang je direct de factuur van de door jouw uitgezochte cap. We vragen een aanbetaling van 50% van het factuurbedrag van je. Dit bedrag kun je contant afrekenen of overmaken per bank naar rekeningnummer NL69 INGB 00070374 86 t.n.v. Luko Equestrian Helmets. Zodra we je betaling hebben ontvangen bestellen we je cap bij KASK in Italië. Als bewijs van contante betaling ontvang je een getekende factuur vanuit LUKO tijdens je afspraak.  

Gemiddeld wordt een cap binnen twee weken bij ons geleverd. Zodra de we de cap ontvangen vanuit Italië berichten we je en overleggen we met jou of je cap komt ophalen of dat we deze naar je toesturen. Wanneer we vanuit KASK horen dat de levertijd langer is dan deze twee weken dan nemen we contavt met je op.

Als je de cap komt ophalen dan kun je de rest van het factuurbedrag contant afrekenen of het restbedrag van de factuur overmaken voor je de cap komt ophalen. Wanneer je wilt dat we de cap naar je opsturen dan vragen we aan je of je het restbedrag wilt overmaken. Zodra we je betaling hebben ontvangen versturen we je cap en ontvang je een track & trace code waarmee je jouw cap kunt volgen tot hij bij je thuis is. 

Op afspraak

We werken op afspraak, zodat we tijd hebben om samen met jou de juiste cap te vinden die veiligheid en elegantie combineert tot het perfecte plaatje.

Bel of mail gerust, de thee en koffie staat klaar!

Liesbeth (06-10647615)
&
Babeth (06-12221399)