Blauw-aangepast.jpg
Swarovski

Navy Swarovski

from 845.00

Vanaf november 2015 leverbaar in Nederland!

KASK caps bieden u de mogelijkheid om een cap samen te stellen die gepersonaliseerd en volledig naar uw wens is.

Eén van de mogelijkheden is om de cap te laten voorzien van prachtig, met de hand aangebracht Swarovski materiaal.

U kiest zelf het type en de kleur van uw cap waarop u de met de hand aangebrachte Swarovski, in de door u gekozen kleur, wilt laten zetten. 

Zo creëert u een persoonlijke, 'one-of-a-kind' cap voor u zelf.
Type cap:
Type kinbandje:
Kleur cap:
Quantity:
Add To Cart
Blauw-aangepast.jpg

Additional Info

Perfecte pasvorm

KASK is zich bewust van de noodzaak van een goed passende cap, omdat alleen dan de veiligheid en het comfort van de drager gegarandeert kunnen worden. De caps van KASK zijn voorzien van een gepatenteerd systeem wat door hen binnen de ruitersport wordt geintroduceert.  Het systeem bestaat uit een extra beveiliging aan de achterzijde van de cap die zich soepel naar de vorm van de nek van de ruiter vormt en ervoor zorgt dat de cap nog steviger op het hoofd staat en niet het risico heeft om bij een val te verschuiven.

 

Comfortabele binnenvoering

De zachte en comfortabele binnenvoering van de caps zijn eenvoudig te verwijderen en kunnen gewassen worden met de hand of in de wasmachine op 30 ° C. Dit maakt de caps van KASK comfortabel en hygienisch in het dragen.

Zachte kinbanden

De LIGHT caps van KASK zijn voorzien van zachte, eco-lederen hypoallergene kinbanden die huidirritaties voorkomen. De banden zijn wasbaar, waterdicht en slijtvast.

Magnetische sluiting

De caps zijn voorzien van een bekroonde magnetische gesp sluiting die automatisch sluit. Dit maakt dat de ruiter de cap kan sluiten met handschoenen aan en met één hand. Dit betekent dat de teugels in de andere hand gehouden kunnen worden terwijl de cap gesloten wordt, waardoor comfort en veiligheid gewaarborgd blijven.

Optimale ventilatie

De caps zijn voorzien van een intelligent, geintegreerd ventilatiesysteem op basis van twee honingraat achtige beluchtingsroosters. Dit geeft de caps een hoog niveau van verkoeling terwijl de ademende innerlijke stoffen het comfort van de rijder verder bevorderen.